Står du og skal flytte?

Står du og skal flytte?

Skal du studere i en anden by eller har du fået et nyt job, hvor det ikke kan betale sig at tage offentlig transport? Eller ønsker du måske bare at starte på en frisk? Der kan være mange grunde til, at du nu står og skal flytte eller overvejer at flytte. Det er ekstremt vigtigt, at du tænker alle scenarier igennem, og altså er 100% sikker på dit valg, for det er dyrt, hvis du fortryder og dermed skal til at flytte igen – og det er ikke ligefrem billigt at flytte i tide og utide. Så overvej alle fordele og ulemper, inden du træffer den endelige beslutning.

Få styr på økonomien

Den første ting på listen der skal styr på inden du flytter, er økonomien. Står du økonomisk dårligt, er det en rigtig god idé at få styr på det først. Det er nemlig ikke gratis at flytte, da der skal betales indskud. Du kan eventuelt benytte dig af simple spare- samt opsparingstips. Derudover kan du også sælge ud af dine ting, hvis du allerede ved nu, at det ikke er alt du ønsker at tage med, når du flytter. Der findes masser af gode råd samt tips til at spare op, som du kan benytte dig af. Opstil også gerne et budget for dig selv, så du ved hvor mange penge du har til rådighed om måneden, når alle udgifter er betalt.

Hvor vil du flytte hen?

Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvor man skal flytte hen, medmindre du skal studere eller arbejde i en bestemt by. Du skal også tænke over prisforskellen fra by til by, da det f.eks. er dyrere at bo i Aarhus og Silkeborg, end det er at bo i Randers. Så find ud af hvad du har råd til, samt hvad dit budget rækker til, for der er ingen grund til at bosætte dig for dyrt, så du ikke kan spare op eller betale dine udgifter hver måned.

Start dit nye kapitel

Når du har styr på alle de praktiske ting og endelig har fundet drømmeboligen, så er det på tide at starte dit nye kapitel. Det er en ny by, nye mennesker – ja, generelt er det hele bare nyt. Og det skal du bare springe ud i og nyde! Dog skal du være obs på, at du måske skal ind og ændre i din skatteopgørelse. Hvis du nu har fået længere eller kortere på arbejde, så skal du ind i din skatteopgørelse og have ændret dit kørselsfradrag. Hvis du måske i stedet har fundet nyt job i forbindelse med flytningen eller skal til at studere, og din lønindkomst dermed ændrer sig, så skal dette altså også angives i skatteopgørelsen. Du kan læse mere om at få styr på din skatteopgørelse her.

Sådan finansierer du merchandise til din klub eller forening

Er du medlem af en sportsklub eller engageret i en forening, og brænder du for at gøre opmærksom på hvem I er? Så kan du skabe synlighed omkring hvem I er, ved at få merchandise med jeres logo, for eksempel på T-shirts eller solbriller. Find din nye solbriller med eget logo her, som du kan bruge til at reklamerer for din forening eller sportsklub. Der er mange måder, hvorpå man kan finansiere merchandise. Ofte har man ikke et specifikt budget til merchandise i en klub eller forening, og man må derfor være lidt kreativ med, hvordan man finder pengene til det.

 

Hvad er merchandise?

Merchandise er produkter, der sælges i forbindelse med markedsføringen af en virksomhed eller et brand. Det kan for eksempel være t-shirts, krus, nøgleringe og andet, som har virksomhedens logo på. Merchandise bruges ofte til at påvirke, hvordan andre opfatter det pågældende brand. Men du kan også bruge merchandise selvom du er en klub eller forening, som medlemmerne kan købe eller få, og dermed skabe mere opmærksomhed omkring jeres eksistens. Din nye solbriller med eget logo her er et godt eksempel på en reklame for din klub.

Sponsorat fra lokale virksomheder

Hvis man er en lille sportsklub er man typisk finansieret gennem medlemmernes kontingent, som holdes så lavt som muligt for at tiltrække flest medlemmer. Hvis du gerne vil have merchandise til klubben, kan du spørge rundt i lokale virksomheder, om de vil sponsorere jer. På denne måde kan man få nogle midler ind, som man ellers ikke ville. Måske er der nogle lokale virksomheder, som klubben har et godt forhold til, og som vil være interesseret i at støtte klubben økonomisk. Hvis du føler dig usikker på ,hvordan du skal gribe det an, kan du søge råd hos andre sportsklubber eller foreninger, som har erfaring hermed.

Lav et loppemarked eller sælg mad

Et loppemarked, hvor man sælger genbrugsting, er en måde at skaffe penge på. Det kan være alt fra tøj og sko til møbler, ting til boligen og legetøj. Et loppemarked kan være en god måde at tjene penge på. De fleste elsker et godt loppemarked. Få dine medlemmer til at rydde op derhjemme, eller spørg lokale butikker, om de vil donere ting, som I kan sælge. Arranger en hyggelig dag, hvor venner og familie af klubben inviteres. Arrangementet kan suppleres med salg af forskellige former for forfriskninger og mad, mulighed er at sælge, hvor overskuddet kan gå til at finansiere jeres merchandise. Og tag din nye solbriller med eget logo her på, så du kan viser klubflaget.

Spar penge på maden – vælg en måltidskasse

Dette indhold er sponsoreret

Måltidskasser er en god idé, hvis man gerne vil spare tid og penge. Hvis man køber en måltidskasse, så slipper man for at gå i supermarkedet og købe ind hver dag. Dette kan være en stor besparelse, især hvis man bor i en by, hvor priserne på mad er høje.

Sammenlign priser på måltidskasser, så du kan finde den billigste løsning.

Måltidskasser findes der mange af på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken måltidskasse, der er den bedste for en selv. Derfor kan det være en god idé at sammenligne priser på måltidskasser, så man kan finde den billigste løsning. Dette kan man gøre på forskellige måder. Man kan eksempelvis gå ind på de forskellige hjemmesider for at se de forskellige udbydere og her sammenligne deres priser. Man kan også bruge en sammenligningstjeneste, hvor man får et overblik over de forskellige priser på markedet. På denne måde kan man hurtigt danne sig et overblik over, hvilken udbyder der er billigst og på den måde spare nogle penge.

Hvilke fordele er der ved at vælge en måltidskasse frem for at købe dagligvarer selv?

En af de store fordele ved at vælge en måltidskasse frem for at købe dagligvarer selv er, at man typisk sparer penge. Dette skyldes, at når man køber en måltidskasse, så har man typisk ikke mulighed for at købe for meget eller for lidt. Derudover undgår man også unødige udgifter til f.eks. snacks og andet usundt, som man typisk kan have tendens til at købe, hvis man selv står med friheden til at vælge, hvad der skal indkøbes. Endelig kan det også være en stor tidsbesparelse, da man ikke behøver bruge tid på selv at finde ud af, hvilken mad der skal indkøbes denne uge, da dette er typisk allerede gjort for dig, når du modtager din måltidskasse.

Fleksible leveringsmuligheder

Med en måltidskasse får du et udvalg af friske råvarer og opskrifter leveret lige til døren, så du kan lave sund og velsmagende mad på ingen tid. Mange måltidskasser tilbyder fleksible leveringsmuligheder, så du kan vælge den leveringstype, der passer bedst til dig. Du kan eksempelvis vælge at få din måltidskasse leveret på dit arbejde eller i din nærmeste butik. På den måde slipper du for at skulle transportere den store kasse hjem fra butikken, og du sparer penge på parkering.

Måltidskasser er dermed en oplagt mulighed for dem, der gerne vil spare penge og tid, når det kommer til madlavningen.

Har din virksomhed fået tilbudt en enestående mulighed?

Hvis du er en mindre virksomhed, som er i gang med at skabe din egen plads på markedet, så er det med at holde alle muligheder samt døre åbne. Det kan være din virksomhed får tilbudt en god mulighed, som bare er for god til at sige nej til, selvom det er et større projekt end hvad du er vant til. Vi snakker den type mulighed, som eventuelt kan føre din virksomhed til næste niveau og som man ikke har lyst til at gå glip af.

Springbræt til bedre plads på markedet

Sådan et tilbud skal tænkes godt og grundigt igennem. Pas på med ikke at forhaste at sige ja, selvom det lyder fristende. I stedet skal du tænke aftalen igennem og overveje det nøje. Som virksomhed ønsker du at vækste samt skabe dig en bedre plads på markedet. Denne mulighed kan være dit springbræt til dette, men det kan også gå den anden vej. Du kan enten vinde eller tabe på det, og det er sådan et sats du nogle gange må tage som mindre virksomhed og iværksætter.

Spring ud i det og få erfaring

For at rykke dig, skal du nogle gange ud af din comfortzone og springe ud i noget. Hvis det ender med, at projektet går i vasken og det hverken skaber mere vækst eller giver dig en bedre plads på markedet, så står du tilbage med et lån, som skal tilbagebetales. Det skal du have i mente som virksomhed. Det er træls, men i det mindste er du blevet en erfaring rigere. For det skaber erfaring at springe ud i ting – lige meget om det går godt eller dårligt.

Hvad er det bedste lån til din virksomhed?

Find finansiering gennem enten banken eller gennem et online lån. Gennem banken kan godt være vanskeligt og en hovedpine til tider, da det generelt er sværere at låne gennem banken. Online lån er lidt nemmere og mere fleksibelt at gå til. For det første foregår det online og er hurtigt samt nemt at ansøge om. Broaden er en af de låneudbydere, hvor du kan vælge at få finansiering fra. Du kan også vælge at finde finansiering fra en investor, men det kan godt være en smule kompliceret. De låner ikke ud til alle, kun til dem hvor de kan se sig selv i virksomheden og kan se virksomheden blive til noget. Research om forskellige muligheder for finansiering, før du foretager din endelige beslutning. Husk at have gennemtænkt alt 100%, før du siger ja til muligheden. Det er ikke en mulighed, du vil gå glip af, men du skal også have tænkt alt igennem, før du siger ja samt skriver under.

Sådan sparer du penge ved frisøren

Dette indhold er sponsoreret

Alle skal en gang imellem have håret trimmet, men det kan ofte blive en frygtelig dyr omgang. Hos mange er en frisørregning noget, som fylder meget i budgettet. Nogle vælger derfor også at blive klippet derhjemme, men andre vælger en frisør uden tidsbestilling Århus. Uanset, hvad man plejer at gøre med sit hår, så findes der nogle nemme tips til at spare penge ved frisøren. Læs med her i artiklen for at få tips til, hvordan du skal bære dig af, når du gerne vil spare penge på en klipning.

Brug tid på af finde en god frisør

Vil man gerne spare på pengene, når man skal til frisøren, så kan det i første omgang være en god ide at lede efter en billig men dygtig frisør. Det er nemlig ikke altid, at det ene udelukker det andet. Fordelen ved at finde en god frisør, hvor man er tilfreds med resultatet er, at man ikke bagefter skal investere flere penge hos en ny frisør, for at få ordnet håret igen. Hvis man gerne vil spare så meget som muligt ved frisøren, så er det altså vigtigt, at man finder en frisør, hvor man er tilfreds med klipningen i allerførste omgang. Der er nemlig mange mennesker, som vælger at gå til en ny frisør, for at få det ønskede resultat, hvilket er med til at give en endnu dyre frisørregning, da man skal betalte for to frisørtider.

Tænk over frisuren

Hvis man vil være sikker på at blive tilfreds med resulatet, så bør man forventningsafstemme hjemmefra. Hvis man går og tænker over ens frisure over et par dage, så er der større chancer for, at man rent faktisk kommer til at kunne lide resultatet. Her er der også en fordel at kunne vise billeder hos frisøren, så de har en tydelig ide om, hvordan de skal klippe håret. Andre gange er det den spontane og vilde beslutning, som for nogen kan være det helt rigtige valg. Dog kan den impulsive tilgang i de værste tilfælde være en beslutning, som kan føre til fortrydelse og et ønske om at gemme sit hår væk.

Led efter gratis muligheder

Nogle gange kan man være så heldig at støde på en gratis mulighed, når det gælder klipning af ens hår. Det kunne eksempelvis være et facebookopslag fra en frisørelev, som skal bruge en model under uddannelsen. Det kunne også være i forbindelse med en konkurrence. Man kan derfor godt tillade sig, når man er hos sin frisør, at høre, om man kan få lov til at lægge hår til disse former for gratis klipninger. På disse måder kan man spare penge hos frisøren. 

3 gode grunde til montering af en varmepumpe

Dette indlæg er sponsoreret.

Det kan godt komme op og koste mange penge, når du skal varme din bolig op. Især i de kolde vintermåneder, hvor man må skrue helt op for radiatorerne. Så hvis du godt kunne tænke dig at spare lidt på varmeregningen, så er det en rigtig god idé at få montering af en varmepumpe. Gør dig klogere på det lige her. De fleste danskere, som har haft elvarme eller oliefyr, og skifter til varmepumpe, har været meget tilfredse med løsningen. Her får du 3 gode grunde til, hvorfor du skal investere i montering af varmepumpe.

1. Det kan svare sig i længden

Hvis du godt kunne tænke dig at udskifte din varmekilde, så er det oplagt med montering af varmepumpe. En god grund til dette, er, at du i det lange løb sparer på varmeregningen. På samme tid vælger du også en mere energi- og miljørigtig løsning. Varmepumpen tjener sig desuden hurtigere ind, end elvarme eller oliefyr. Indenfor montering af varmepumpe, findes der også forskellige modeller. Du kan bl.a. få anlagt jordvarme, som er den dyrere installation, men som også opvarmer din bolig hurtigt, hvis du har mange kvadratmeter. En model som flere vælger, er at gå fra luft til vand, hvilket koster lidt mindre end jordvarme. Uanset hvilken model du har interesse i, så er montering af varmepumpe, den løsning der bedst kan svare sig. 

2. Du slipper for selv at rode med det

Det kan godt være et stort projekt, hvis man selv skal til at montere sin varmepumpe. Hvis du vælger luft til luft, som er den billigere installation, er det muligt for dig selv at gøre arbejdet. Dog skal man være enormt forsigtig med det. Der er nemlig retningslinjer for, hvor meget man selv må rode med det, så man også undgår at komme slemt til skade. Derfor er det mest optimale, at anvende nogle håndværkere, til at klare arbejdet for dig. På den måde sikrer du også, at det bliver lavet ordentligt, så du slipper for at bekymre dig. 

3. Du kan få et godt tilbud

Prisen for installeringen af varmepumpen, afhænger meget af hvilken slags model du vælger. Hvis du godt kunne tænke dig at anlægge jordvarme, kan det godt blive en dyr omgang. Heldigvis findes der gode tilbud, så du sammen med din håndværker, kan finde den mest passende løsning til din bolig. Det afhænger nemlig også af, hvor mange kvadratmeter der skal opvarmes. Du skal dog ikke ret langt, for at finde et tilbud som du og dine samboere kommer til at få glæde af.

3 gode grunde til montering af en varmepumpe

Det kan godt komme op og koste mange penge, når du skal varme din bolig op. Især i de kolde vintermåneder, hvor man må skrue helt op for radiatorerne. Så hvis du godt kunne tænke dig at spare lidt på varmeregningen, så er det en rigtig god idé at få montering af en varmepumpe. Gør dig klogere på det lige her. De fleste danskere, som har haft elvarme eller oliefyr, og skifter til varmepumpe, har været meget tilfredse med løsningen. Her får du 3 gode grunde til, hvorfor du skal investere i montering af varmepumpe.

1. Det kan svare sig i længden

Hvis du godt kunne tænke dig at udskifte din varmekilde, så er det oplagt med montering af varmepumpe. En god grund til dette, er, at du i det lange løb sparer på varmeregningen. På samme tid vælger du også en mere energi- og miljørigtig løsning. Varmepumpen tjener sig desuden hurtigere ind, end elvarme eller oliefyr. Indenfor montering af varmepumpe, findes der også forskellige modeller. Du kan bl.a. få anlagt jordvarme, som er den dyrere installation, men som også opvarmer din bolig hurtigt, hvis du har mange kvadratmeter. En model som flere vælger, er at gå fra luft til vand, hvilket koster lidt mindre end jordvarme. Uanset hvilken model du har interesse i, så er montering af varmepumpe, den løsning der bedst kan svare sig. 

2. Du slipper for selv at rode med det

Det kan godt være et stort projekt, hvis man selv skal til at montere sin varmepumpe. Hvis du vælger luft til luft, som er den billigere installation, er det muligt for dig selv at gøre arbejdet. Dog skal man være enormt forsigtig med det. Der er nemlig retningslinjer for, hvor meget man selv må rode med det, så man også undgår at komme slemt til skade. Derfor er det mest optimale, at anvende nogle håndværkere, til at klare arbejdet for dig. På den måde sikrer du også, at det bliver lavet ordentligt, så du slipper for at bekymre dig. 

3. Du kan få et godt tilbud

Prisen for installeringen af varmepumpen, afhænger meget af hvilken slags model du vælger. Hvis du godt kunne tænke dig at anlægge jordvarme, kan det godt blive en dyr omgang. Heldigvis findes der gode tilbud, så du sammen med din håndværker, kan finde den mest passende løsning til din bolig. Det afhænger nemlig også af, hvor mange kvadratmeter der skal opvarmes. Du skal dog ikke ret langt, for at finde et tilbud som du og dine samboere kommer til at få glæde af.

Fagforeningernes sejre

Dette indhold er sponsoreret

Det var noget at et mirakel, da fagforeninger og visse rettigheder opstod for befolkningen. Det skete naturligvis på ingen måder ud af det blå. Det hændte efter en masse folks kampe for rettigheder, og for retfærdighed. Sygedage, lønkompensation, dagpenge, pension og sygedagpenge. Der blev nu bare sat lidt mere pris, på det arbejdende folk. Vigtigheden i deres rettigheder. Forståelsen for at intet menneske kan arbejde, med især et hårdt fysisk krævende arbejde, 14 dage i træk. 

Klogt at være under en fagforening

De måtte have mere i løn, så de og deres familier, også kunne have et værdigt og sundt liv. Vi er i dag glade for, at mænd og kvinder tilbage i tiden, ikke bare adlød i flok. Det var en revolution. I start 1900-tallet skete der mange, men fantastiske forandringer. Ligeledes kvindernes stemmeret. Der skulle nu gå en flere årtier, før kvinderne rigtigt kom på arbejdsmarkedet.

Vi har mange rettigheder på arbejdsmarkedet, vi skal værne om. Derfor skal vi også gøre brug af dem. Det er en skam, at for få er medlem af en fagforening. Det gælder det samme med A-kasser.

Et ordentligt arbejdsmiljø

Desværre er et ordentligt arbejdsmiljø, ikke en selvfølge. Rigtig mange arbejdspladser går op i trivsel hos hver enkelte medarbejder. De er deres ansvar bevidste. På nogle arbejdspladser er der dårligt ledelse, og man tør ikke være åben og ærlig. Der foregår eventuelt voksenmobning, eller det kan være et konkurrerende miljø, der medfører stress og præstationsangst. Som ansat skal du ikke finde dig i, ikke at blive respekteret og behandlet anstændigt. Her kan din fagforening have din ryg. De kan gå til din ledelse, hvis du ikke tør. De kan sætte et arbejde i gang, og hvert fald få dig til at føle dig mindre alene.

Lav et A-kasse skift

Mange A-kasser er tilknyttet en form for fagforening, eller anden organisation. Det sikrer dig nogle rettigheder, hvis du bliver arbejdsløs en dag, eller allerede nu går rundt og er arbejdsløs. Derfor, er det en rigtig god idé, at have en A-kasse i det hele taget, men du skal også sikre dig, at det så er den rette for dig. Den skal passe med din økonomi og ståsted. Det kan være, der er noget, du kan få kompensation for. Tag og undersøg nærmere, eller få brugbar hjælp og rådgivning. Og hvis du finder det nødvendigt, så ​​skift a kasse som ledig. Det er meget almindeligt, at skulle have professionel hjælp til at navigere i denne verden.

Sådan gør du aftensmaden sundere

Dette indhold er sponsoreret

Har du et ønske om at gøre aftensmaden sundere hjemme hos dig. Det kan være, at det er fordi, du har børn, og du ønsker at give dem nogle gode og næringsrige måltider hver aften. Det kan også være, at det er fordi, at du selv ønsker at blive sundere. Måske er du bare kørt fast i de samme 5 retter, eller synes du, at du altid ender med at spise pasta, fordi det er nemt og hurtigt? Her får du nogle gode råd til, hvordan du måske kan gøre aftensmaden hjemme hos dig lidt sundere. 

Gør det nemt for dig selv 

Hvis du ønsker at gøre det nemt for dig selv, og du ønsker at prøve nogle nye og anderledes retter end dem, som du selv plejer at finde på, så kan du overveje at prøve en sund måltidskasse. Der findes mange forskellige måltidskasser i mange forskellige prisklasser og med mange forskellige retter. Ens for dem alle er dog, at de kan være med til at gøre din hverdag lidt lettere. Du får leveret maden til døren, med de ingredienser, du  skal bruge. Der medfølger en opskrift, og alt efter hvilken måltidskasse du vælger, varierer det, hvor meget af maden du selv skal ordne. Måltidskasser er især gode til dig, som gerne vil have lidt ekstra hjælp i hverdagen. 

Læs op på kostrådene

Der findes syv kostråd, og hvis du følger dem, vil du som udgangspunkt spise mad, som er godt for både dig og klimaet. De syv kostråd lyder som følger, spis planterigt, varieret og spis ikke for meget, spis flere grøntsager og frugter, spis mindre kød – vælg bælgfrugter og fisk, spis mad med fuldkorn, vælg planteolier og magre mejeriprodukter, spis mindre af det søde, salte og fede og sluk tørsten i vand. Kostrådene giver dig naturligvis ikke det endegyldige svar på, hvordan du spiser sund og varieret, men de er en god indikator for en sund kost, som kan bruges som støtte, hvis du er i tvivl. 

Forbered dig og undgå usunde løsninger  

De fleste kender det godt. Det der med at du kommer sent hjem fra arbejde, og du har glemt og handle ind til aftensmad. Eller glemt at tage kød op fra fryseren. Eller bare ikke kan overskue at lave mad efter en lang dag. Det er ofte de dage, hvor man ender med usunde og dyre løsninger som fastfood. Det er ikke fordi, at det ikke er okay engang imellem, det skal bare helst ikke være for ofte. Derfor kan du med fordel lave en madplan, handle ind til mange dage af gangen og lave mad nok til et par dage. Det er både godt for din krop og din økonomi. 

 

Brug dine udendørsarealer derhjemme oftere – også i dårligt vejr

Dette indhold er sponsoreret.

Det er ikke altid lige nemt at håndtere det danske vejr. Udover store mængder regn og blæst, så er vejret også kendt  for at være noget omskifteligt herhjemme. Hvis man har en terrasse eller et andet form for udendørsareal, så kan det godt give lidt problemer. Man vil gerne kunne invitere gæster og nyde ens flotte exterior udendørs, uden at alle risikerer at blive drivvåde eller fryse. Det kan derfor godt betale sig at kigge lidt nærmere på løsninger, som kan hjælpe dig med at afvise vind og vejr, så du kan få mest muligt ud af din terrasse og udendørsarealer. Find tips til hvordan du gør dette, for eksempel med en markise, terrassevarmere, og andre løsninger.

Et ekstra frirum til dit hjem

Din terrasse er et utroligt frirum i dit hjem, som mange har lidt svært ved at udnytte. Der er et helt ekstra “rum”, som kan være utrolig alsidig i sin brugbarhed og de aktiviteter, som du kan foretage dig der. Et klassisk scenarie er at benytte terrassen som en ekstra spisestue, hvor man kan nyde sin aftensmad med familien eller have flere gæster på besøg til en større middag. Det er meget befriende at spise udendørs, og for mange giver det en større nydelse af både maden og selskabet. Foruden dette, så kan din terrasse også fungere godt som et sted til at få ro og nyde en aktivitet alene. Det kan være du nyder at tage en bog med ud i det fri, hvor du kan fordybe dig uden de store forstyrrelser og i frisk luft. Men at udnytte sin terrasse godt i det danske vejr er ofte lidt problematisk. Heldigvis findes der løsninger.

Dække for regn og blæst

Noget af det, som oftest ødelægger den gode stemning og tvinger folk indendørs igen, er naturligvis regn. Derfor kan det være smart at få anskaffet sig et dække til sin terrasse, da det ikke er alle terrasser som er overdækket fra starten af. Med en elektrisk markise, kan du få monteret et motordrevet dække som sidder fast på selve husgavlen, og som kan trækkes ud og ind med et klik på en fjernbetjening eller en smartphone. Det er derfor ingen sag at have et dække til det omskiftelige vejr, som du kan pakke sammen igen uden nogle former for besvær.

Varme til de kolde aftener

For mange er der også en nydelse i at bruge terrassen i de senere timer, især når man har gæster på besøg. Her bliver der ofte noget koldt, hvortil det kan give mening at anskaffe sig en terrassevarmer eller nogle solide tæpper. Især førstnævnte kan virkelig gøre meget for både temperaturen og hyggestemningen på din terrasse. Lad derfor ikke vejret komme i vejen for brugen af dine udendørsarealer.