Hold ferie på budget

Hold ferie på budget

Dette indhold er sponsoreret. Sommeren er over os, og den bagende sol udfordrer de fleste af os på kontoret – så det er tiltrængt for de fleste af os med et par uger væk fra dagligdagen. Og her halvandet år efter den første nedlukning, så er der endelig kommet gang i rejsebranchen igen. Men rækker feriepengene ikke i år, kan du låne penge hurtigt hos KreditNU. Du kan også læse med herunder og få gode råd til, hvordan du kan holde ferie på et begrænset budget.

Dansk byferie

Hvorfor ikke holde din sommerferie herhjemme i egen andedam? Danmark byder på masser af spændende byer, hvor du har mulighed for at få noget ærkedansk kultur ind under huden. Det kunne for eksempel være Jelling, der er hjemsted for Jellingstenene, der i folkemunde kaldes for Danmarks dåbsattest. Du kunne også tage til Danmarks ældste handelsby – Ribe og tage en gåtur igennem de charmerende gader.
Eller hvad med en storbyferie i København, der byder på masser af storbyliv? Tag for eksempel en tur med familien og besøg de klassiske attraktioner – såsom Rundetårn, Rosenborg Slot, Frederiksberg Have eller Tivoli. Du kan for eksempel finde mere inspiration i denne artikel fra kultunaut.dk.

Besøg de danske øer

Udover masser af historie og kultur i de mange danske byer på tværs af landet, så byder Danmark også på mange spændende øer. Og lige præcis denne sommer er der god grund til at tage ud og besøge øerne, for regeringen har igen i år oprettet en sommerpakke, hvor du har mulighed for at rejse gratis med udvalgte færger og tog.
Det kunne blandt andet være en tur til Anholt, hvor du får en sand ørkenstemning og ikke mindst lækker mad på øens forskellige restaurationer. Er du bosat i Aarhus har du ligeledes også mulighed for at tage den nye hurtigfærge til Samsø og få en sand naturoplevelse.

Afbudsrejser

Drømmer du om en udlandstur, så er der altid mulighed for at spare penge ved at booke en afbudsrejse. Afbudsrejser er købte pakkerejser, der er blevet annulleret ofte med en kort frist, og derfor kan du ofte få en rejse til meget billige penge. Du bør dog også tage højde for, at du ikke har den helt samme mulighed for at bestemme over flyafgange, og du må derfor acceptere at skulle flyve på nogle skæve tidspunkter. Men er du på SU, så er det en alletiders måde at spare penge på en tur, der kan give et lækkert afbræk fra studietiden.

Glem ikke restriktionerne

Selvom de fleste europæiske grænser er åbnet op for danske turister, så er Europa stadig ramt af Corona, og det betyder, at der stadig kan være restriktioner for turister. Du bør derfor altid gennemgå udenrigsministeriets retningslinjer, så du ikke risikere bøder eller lange karantæner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *